Bollsporter

Fotboll

Fotboll är att betrakta som världens största idrott och den utövas av miljontals människor runt om i olika länder i hela världen. Att denna idrott är rolig att titta på har de flesta upptäckt i Sverige men om man ser bortom ungdomsfotbollen är det relativt få som håller på med fotboll som inte är på en professionell nivå. Fler har kvar att upptäcka den fantastiska glädje som fotbollen på amatörnivå kan ge.

Korpen

Att spela i Korpen kan vara ett fantastiskt sätt att hitta gemenskap och glädje genom fotbollen. Korpen är inte en professionell liga och man spelar inte på en fullstor plan, vilket gör att även de som inte är jättebra tränade har möjlighet att delta. Att få spela några gånger i veckan och spela match varje helg är oerhört roligt.

Fotboll på jobbet

Man kan såklart också dra ihop fotboll på egen hand till exempel på jobbet. Att dra ihop ett gäng som spelar på eftermiddagar eller helger kommer att göra att man stärker gemenskapen och har en riktigt rolig aktivitet att se fram emot hela veckan. Här är det viktigt att man poängterar att det är för att det är roligt och att man låter alla som vill vara med.